Zomerzwemlessen 2018

Zwemlessen in de zomervakantie.

Heerhugowaard, juni 2018

Geachte ouders / verzorgers,

De zomervakantie staat weer voor de deur en dat betekent dat de zwemlessen in Waardergolf stoppen. Vanaf maandag 16 juli is er geen les meer i.v.m. de zwem4daagse in de week van 16 t/m 20 juli. Op maandag 3 september gaan de zwemlessen weer van start.

Voor diegene die er belangstelling voor heeft worden er in de weken 30 t/m 35 (23 juli t/m 2 september) les gegeven in kleine groepjes van maximaal 6 leerlingen per groep. Dat is voor uw kind een uitstekend moment om misschien nog even dát niveau of zelfs een diploma te halen waar hij of zij nu tegenaan zit te hikken. Juist in deze periode en door het feit dat uw kind zwemt in “kleinere” groepjes kan er extra aandacht worden geschonken aan de zwemslagen, het duiken of door het gat zwemmen. De niveaus van de groepen blijven zoals ze nu zijn. Zit uw kind in b.v. groep 3 dan delen we hem/haar ook  in groep 3.
Uit ervaring weten we dat kinderen in zo’n kleine groep vaak sneller vorderingen maken. Daarom zal er op woensdag 5 september worden afgezwommen. U ziet, we proberen er alles aan te doen om uw zoon/dochter het diploma te laten behalen.

Wat zijn de kosten?
De kosten bedragen € 50,70 voor vier lessen van 45 minuten (laatste minuten van de les mag uw zoon/dochter even spelen). Hiervoor krijgt uw kind de maximale aandacht van onze instructeurs en wie weet heel veel vorderingen. U moet minimaal één kaart waarop 4 lessen staan vooruit boeken en betalen. U kunt zich, zolang er ruimte is, onbeperkt inschrijven.

U kunt zich inschrijven vanaf maandag 2 juli bij de receptie van Waardergolf. Uiteraard kunt u hier ook voor uw vragen terecht.