Open inloop bij Dagactiviteiten Voor Ouderen

Dagactiviteiten voor Ouderen organiseert iedere donderdag tussen 10.00 en 16.00 uur in wijkcentrum De Horst een leuke dag voor mensen die gezelligheid zoeken. Gastvrouwen Carolien en Tineke ontvangen belangstellenden met koffie of thee en wat lekkers.

Vanaf 11.00 uur kan men deelnemen aan een half uurtje bewegen vanuit de stoel, met behulp van leuke sportieve attributen. Vanaf 12.15 uur wordt een heerlijke lunch geserveerd. In de middag zijn er spelletjes en creatieve activiteiten te doen, maar de ouderen bepalen zelf wat zij willen doen. Het motto is: niets moet, alles mag!

Dagactiviteiten voor Ouderen is het hele jaar open. In de zomer- en wintermaanden worden voor de deelnemers ook leuke uitjes georganiseerd.
Ouderen die op zoek zijn naar gezelligheid en graag onder de mensen komen, zijn van harte welkom om eens langs te komen om kennis te maken.

Meer weten? Bel Carolien Langendijk via 06-22533624.