Informatiebijeenkomst Dagactiviteiten voor Ouderen

Actief zijn en onder de mensen blijven door met andere ouderen gezellig koffie te drinken, een spelletje doen, creatief bezig zijn, maar ook bewegen en indien gewenst samen eten. Dat kan  iedere donderdag tussen 10.00 en 16.00 uur in wijkcentrum De Horst, en gaat het hele jaar door.

Vanaf 11.00 uur kan men deelnemen aan een half uurtje bewegen vanuit de stoel, met behulp van leuke sportieve attributen. Maar ook wandelen en ander sportief bewegen behoort tot de mogelijkheden Om 12.15 uur wordt een heerlijke lunch geserveerd. In de middag zijn er spelletjes en creatieve activiteiten te doen, maar de mensen bepalen zelf wat zij willen doen. Het motto is: niets moet, alles mag!

In de zomer- en wintermaanden worden voor de deelnemers ook leuke uitjes georganiseerd.

U bent iedere donderdag tussen 10.00 en 16.00 uur van harte welkom.

Op zaterdag 8 februari a.s. vindt tussen 13.00 en 16.00 uur een informatiebijeenkomst plaats. Carolien, Tineke en Joke die deze dag wekelijks verzorgen, staan u deze middag graag te woord en bespreken met u de mogelijkheden.

Graag tot ziens! De koffie en thee staan klaar!

Praktische info

Tijd: Elke donderdag 10.00 – 16.00 uur