Online reserveren aquasporten

Vanwege corona gaan wij (binnenkort) over op online reserveren en betalen per les voor aquasporten. De 10 badenkaart die u nu gebruikt kunt u opmaken en daarna zult u losse lessen gaan betalen. De 10 badenkaart kunt u tot hij leeg is online inzetten/gebruiken. De prijs van een losse les zal hetzelfde zijn als met de 10 badenkaart.

Het gaat om de volgende lessen:
Aquajoggen, Aquarobics, Aquakids, Trimzwemmen, Dynamic Mix, Borstcrawltraining

Om te reserveren: ga naar e-ticket (bovenaan de website of hiernaast via de button), klik op de aquasport die u wilt volgen, kies de datum en tijd, ga door naar betalen en het e-ticket zal volgen in de mail.

De Waardergolf zwempas niet weggooien, deze zal later weer gebruikt kunnen worden.

Heeft u nog vragen over het reserveren van een les kunt u contact opnemen met onze receptionistes van Waardergolf

Telefoon: 072 56 75040  |  E-mail: info@heerhugowaardsport.nl