PROTOCOL OPSTARTEN DOELGROEPEN ZWEMBAD WAARDERGOLF

Tijdens de aquasport lessen is het goed mogelijk voor alle deelnemers om 1,5 meter afstand te houden. Zowel bij de routing naar de locatie als voor, tijdens en na de lessen. We hebben per activiteit gekeken naar de beschikbare ruimte en daar het maximaal aantal deelnemers op gebaseerd. Tijdens de aquasport lessen vinden er in hetzelfde bassin geen andere activiteiten plaats.

ROUTING EN OMKLEDEN

De route is zodanig bepaald dat bezoekers elkaar niet of zo min mogelijk kruisen.
U wordt gevraagd om de badkleding vooraf al onder de gewone kleding aan te trekken. U kunt voor en na het zwemmen gebruik maken van de wisselcabines. Uiteraard moet u 1,5 meter afstand van elkaar houden. Er blijft geen kleding in de wisselcabines achter. Deze worden in een tas mee genomen naar het zwembad. Na het zwemmen is het mogelijk om weer om te kleden, mits de 1,5 meter afstand wordt gewaarborgd. Plattegrond route

DOUCHE EN TOILETGEBRUIK
U wordt verzocht voorafgaand aan het bezoek aan zwembad Waardergolf thuis naar het toilet te gaan. Toiletbezoek in het zwembad dient tot een minimum beperkt te worden. U kunt bij gebruik het toilet zelf desinfecteren middels de aanwezige schoonmaakmiddelen. U wordt gevraagd voor en na het zwemmen thuis te douchen. De douches zijn afgesloten voor gebruik.

LESSEN

 • FLOATFIT LESSEN
  De floatfit lessen vinden plaats in het doelgroepenbad en de tickets kunnen alleen online worden aangeschaft. Maximaal 11 deelnemers per les. Wanneer de lessen goed verlopen en de 1,5 meter afstand goed wordt gehanteerd door de deelnemers zullen we kijken naar uitbreiding van het aanbod.

  DAG EN TIJD:
  Woensdag 20.15-21.00 uur

 • AQUAJOGGEN
  Aan een les Aquajoggen kunnen maximaal 20 mensen deelnemen. Hierbij wordt rekening gehouden met andere activiteiten in onze accommodatie. Het is heel erg belangrijk dat de deelnemers tijdens het verplaatsen in het water niet te dicht bij elkaar in de buurt komen. Ook hier blijft de onderlinge afstand 1,5 meter. De les is te bestellen via de mail: receptiewaardergolf@heerhugowaardsport.nl of via de telefoon, de les wordt bij binnenkomst van uw kaart afgeboekt. Dit kan via de zuil of receptie gebeuren. De einddatum van de kaart zal worden verlengt.

  DAGEN EN TIJD:
  Maandag               08.00-08.45 uur (alleen tijdens de zomervakantie)
  Maandag               09.00-09.45 uur
  Maandag               10.00-10.45 uur
  Maandag               11.00-11.45 uur
  Maandag               19.00-19.45 uur
  Woensdag             19.30-20.15 uur

 • AQUAROBICS
  Aan een les Aquarobics kunnen maximaal 15 mensen deelnemen. Het is heel erg belangrijk dat de deelnemers tijdens het verplaatsen in het water niet te dicht bij elkaar in de buurt komen. Ook hier blijft de onderlinge afstand 1,5 meter. De les is te bestellen via de mail: receptiewaardergolf@heerhugowaardsport.nl of via de telefoon, de les wordt dan van uw kaart afgeboekt bij binnenkomst.
  Dit kan via de zuil of bij de receptie gebeuren. De einddatum van de kaart zal worden verlengt

  DAGEN EN TIJDEN:
  Maandag              11.00-11.45 uur
  Maandag              19.00-19.45 uur
  Woensdag            19.00-19.45 uur
  Donderdag           19.00-19.45 uur

 • TRIMZWEMMEN
  Aan een les trimzwemmen kunnen maximaal 15 mensen deelnemen. Het is heel erg belangrijk dat de deelnemers tijdens het verplaatsen in het water niet te dicht bij elkaar in de buurt komen. Ook hier blijft de onderlinge afstand 1,5 meter. De les is te bestellen via de mail: receptiewaardergolf@heerhugowaardsport.nl of via de telefoon, de les wordt dan van uw kaart afgeboekt bij binnenkomst. De einddatum van de kaart zal worden verlengt.

  DAGEN EN TIJDEN:
  Donderdag           10.30-11.15 uur

 • PIYOCHI (In het therapiebad)
  Aan een les PiYoChi kunnen maximaal 10 mensen deelnemen. Het is heel erg belangrijk dat de deelnemers tijdens het verplaatsen in het water niet te dicht bij elkaar in de buurt komen. Ook hier blijft de onderlinge afstand 1,5 meter. De les wordt van uw kaart afgeboekt bij binnenkomst.

  Daarna volgt u de route naar buiten en loopt u om het gebouw heen naar de ingang van het Therapiebad. In de kleedkamer kunt u zich verkleden, met inachtneming van de 1,5 meter.

  De les wordt dan van uw kaart afgeboekt bij binnenkomst. De einddatum van de kaart zal worden verlengt.

  DAGEN EN TIJDEN:

  Maandag             19.00-19.45 uur
  Woensdag            08.30-09.15 uur
  Woensdag            18.00-18.45 uur

  ROUTING EN OMKLEDEN
  De route is zodanig bepaald dat bezoekers elkaar niet of zo min mogelijk kruisen.
  U wordt gevraagd om de badkleding vooraf al onder de gewone kleding aan te trekken. U kunt voor en na het zwemmen gebruik maken van de kleedaccommodatie. Uiteraard moet u 1,5 meter afstand van elkaar houden. Er blijft geen kleding in de kleedaccommodatie achter. Deze worden in een tas mee genomen naar het therapiebad. Na het zwemmen is het mogelijk om weer om te kleden, mits de 1,5 meter afstand wordt gewaarborgd. Plattegrond route

  DOUCHE EN TOILETGEBRUIK
  U wordt verzocht voorafgaand aan het bezoek aan zwembad Waardergolf thuis naar het toilet te gaan. Toiletbezoek in het zwembad dient tot een minimum beperkt te worden. U kunt bij gebruik het toilet zelf desinfecteren middels de aanwezige schoonmaakmiddelen. U wordt gevraagd voor en na het zwemmen thuis te douchen. De douches zijn afgesloten voor gebruik

 • BABY- EN PEUTERZWEMMEN
  Tijdens het Baby- en Peuterzwemmen is het goed mogelijk voor alle kinderen met hun vader of moeder om 1,5 meter afstand te houden. Zowel de routing naar de locatie als voor, tijdens en na de lessen. We hebben gekeken naar de beschikbare ruimte en daar het maximaal aantal deelnemers op gebaseerd. Voor alle lessen mogen er per les maximaal 10 koppels (1 kind, 1 ouder) deelnemen. Tijdens deze lessen vinden er in hetzelfde bassin geen andere activiteiten plaats. Na de les is er geen mogelijkheid tot vrijzwemmen.

  De les is te bestellen via de mail: receptiewaardergolf@heerhugowaardsport.nl of via de telefoon, de les wordt dan van uw kaart afgeboekt bij binnenkomst. Dit kan via de receptie.

  OMKLEDEN
  Er wordt aan de ouders/verzorgers gevraagd om de badkleding vooraf al onder de gewone kleding aan te trekken. Voor het aan- en uitkleden van uw kind kunt u gebruikmaken van de aankleedkussens langs het recreatiebad. Ouders zorgen zelf voor een handdoek die u over het kussen heen kunt leggen. De aankleedkussens worden voor en na gebruik gedesinfecteerd door de ouders/verzorgers. Wij zorgen voor voldoende schoonmaakmiddelen. Ook hier geldt uiteraard de 1,5 meter stelregel.

  DAGEN, TIJDEN EN LEEFTIJDSCATEGORIEËN:
  Dinsdag                 09.00-09.30 uur                0-1 jaar
  Dinsdag                 10.00-10.30 uur                1-2 jaar
  Dinsdag                 11.00-11.30 uur                2-3 jaar
  Dinsdag                 12.00-12.30 uur                3-4 jaar

  Woensdag             09.00-09.30 uur                0-1 jaar
  Woensdag             10.00-10.30 uur                1-2 jaar
  Woensdag             11.00-11.30 uur                2-3 jaar
  Woensdag             12.00-12.30 uur                3-4 jaar

  Donderdag             09.00-09.30 uur                0-1 jaar
  Donderdag             10.00-10.30 uur                1-2 jaar
  Donderdag             11.00-11.30 uur                2-3 jaar
  Donderdag             12.00-12.30 uur               3-4 jaar