WELKOM

Wat fijn! Wij mogen jullie weer verwelkomen in onze horeca. Buiten hebben wij een terras waar je ook kunt plaatsnemen bij mooi weer. Er gelden nogal wat regels en voorschriften, uiteraard houden wij ons hier aan. Dit verwachten wij ook van onze gasten.

Via deze link:  https://bit.ly/2z30BfT beschrijven wij beknopt wat wel en niet mag, maar het zal steeds veranderen. Bij de deur en op de tafels liggen de regels, graag vragen wij je deze door te nemen. Je wordt ontvangen door één van onze collega’s voor een checkgesprek, zij geven kort aan waar je op moet letten, ook als je op het terras plaats neemt.

Tijdens de zwemlessen en Fifty Fit  werken wij met een reserveringssysteem zodat wij iedereen de gelegenheid kunnen bieden om een plekje binnen in onze horeca te reserveren. Kijk via deze link voor welke tijden u kunt reserveren: https://bit.ly/2BrvYBC

Voor het terras hoef je niet te reserveren maar je kunt niet zomaar naar binnen met slecht weer. Dit kan alleen als hier plek voor is. Ook zullen wij je vragen om wat gegevens te noteren. Dit zijn wij verplicht te doen.

Zolang wij maar met 30 personen binnen mogen zitten, waarderen wij het als je daadwerkelijk iets bestelt in bij ons. Dit geldt ook bij mooi weer voor ons terras.

En zeg nou zelf, lekker in het zonnetje zitten op een terras met een drankje is toch heerlijk?

Terras

TERRAS

Sinds juni is ons nieuwe terras aan de voorkant van Waardergolf open!

De openingstijden van het terras zijn gelijk aan de openingstijden van de horeca.

 • Maandag: 09.00 – 18.00 uur
 • Dinsdag t/m donderdag: 08.00 – 16.00 uur
 • Vrijdag: 08.00 – 17.30 uur
  Vrijdag tijdens de disco zijn wij open van 19.00 – 21.30 uur
 • Zaterdag en zondag: 10.00 – 14.00 uur

Heeft u zin om onder het genot van wat lekkers op ons terras te wachten tijdens de zwemles ​of disco​, dan zien wij u graag aankomende week!

Bij slechter weer gaat de horeca binnen ook open met een maximum van 30 personen. Houd onze Facebook en website in de gaten voor meer informatie. Uiteraard volgen wij de richtlijnen van het RIVM welke duidelijk gecommuniceerd zullen worden op onze website en binnen en buiten ons zwembad.
Brief

Team:Fit

Horecabeleid

Heerhugowaard Sport N.V.  gaat voor een gezonder horecabeleid

Heerhugowaard Sport N.V. wil een  omgeving creëren waar gezonder eten gemakkelijk wordt.

We vinden het belangrijk dat het aanbod en de uitstraling op de horeca afdeling van Waardergolf (en in onze automaat) gezonder is, omdat dit bijdraagt aan de gezonde ontwikkeling en leefstijl van onze gasten.

Daarom werken we volgens de Richtlijnen Gezondere Kantines die zijn opgesteld door het Voedingscentrum. In de horeca van Waardergolf willen we  hiermee de gezondere keuze de makkelijke keuze maken.


Heerhugowaard Sport N.V. heeft de volgende basis:

 • Heerhugowaard Sport N.V. biedt in elke productgroep minstens één gezondere keuze aan
  Binnen de verschillende aangeboden productgroepen biedt de horeca afdeling van Waardergolf  minstens één gezondere keuze aan. Dit geldt voor het uitgestalde aanbod én voor het aanbod in de automaat. Gezondere keuzes zijn gedefinieerd door het Voedingscentrum.
 • Op de opvallende plaatsen liggen gezondere keuzes
  Heerhugowaard Sport N.V. hanteert deze drie uitstralingspunten:
 1. Op de opvallende plaatsen bij het uitgestalde aanbod in Waardergolf staan alleen gezondere keuzes;
 2. Op de opvallende plaatsen in de automaat van Waardergolf staan alleen gezondere keuzes;
 3. Als je eten of drinken aanbiedt bij de kassa, staan daar alleen gezondere keuzes. 
 • Heerhugowaard Sport N.V. stimuleert water drinken
  Op onze horeca afdeling is water altijd beschikbaar, zowel bij het uitgestalde aanbod als in de automaat. Binnen onze accommodatie is er voldoende mogelijkheid voor het vullen van een bidon.

Onze ambitie

Wij hebben de ambitie om de sportieve omgeving waar onze  gasten  zich in bevinden, een omgeving te laten zijn met een gezondere uitstraling die gezonder gedrag stimuleert.

Heerhugowaard Sport N.V. heeft met de horeca van Waardergolf de ambitie om in eerste instantie het bronzen certificaat van de gezondere sportkantine te behalen.

 • Het uitgestalde aanbod en het aanbod in de automaat bestaat voor minimaal 40% procent uit gezondere keuzes;
 • We bieden minstens groente of fruit aan;
 • De aankleding van de kantine verleidt tot een gezondere keuze.

Heerhugowaard Sport N.V. werkt structureel aan een Gezondere Sportkantine
Het beleid laat duidelijk zien hoe de organisatie er ook op de lange termijn voor zorgt dat de kantines gezond blijft. Heerhugowaard Sport N. zal dit beleid gedurende het jaarlijkse verenigingsoverleg promoten bij alle sportverenigingen in de gemeente Heerhugowaard.

Tevens is de afspraak dat wij elk jaar in januari het aanbod in de horeca in kaart brengen met de Kantinescan van het Voedingscentrum.

Menu


Openingstijden Horeca

Waardergolf

Maandag      09.00 – 18.00 uur
Dinsdag 08.00 – 16.00 uur
Woensdag 08.00 – 16.00 uur
Donderdag 08.00 – 16.00 uur
Vrijdag 08.00 – 17.30 uur
19.00 – 21.30 uur
Zaterdag 10.00 – 14.00 uur
Zondag 10.00 – 14.00 uur

Deze tijden worden aangepast, indien dat nodig is i.v.m. sporthal- en zwembadverhuur.

Horeca Waardergolf in Beeld

Nieuws