PiYoChi

PiYoChi is een nieuwe dynamische vorm van Body & Mind in het warme water. Oefeningen uit Aquarobic worden gecombineerd met technieken en poses uit AquaPilates, AquaYoga en AiChi. Het is een combinatie van verschillende onderdelen: cardiovasculaire training, spierkracht en spierbalans, core stability, flexibiliteit en lenigheid, evenwicht en dynamische stabilisatie en uiteraard komt het mentale ook aan bod: focus, concentratie, rust, awareness (bewustzijn) zijn belangrijke pijlers tijdens deze lessen. Elke deelnemer zal zich prettig voelen bij deze vorm van aquafitness. De ene deelnemer zal zich meer richten op het lichamelijk gedeelte en de andere richt zich meer op het mentale gedeelte.

De lessen worden gegeven in een bad met een watertemperatuur van 33 graden. Een ruimte waarin rust en stilte kan worden gegarandeerd en waar een serene sfeer hangt. Max. 10 personen per les.

INFORMATIE!
Vanwege corona gaan wij (binnenkort) over op online reserveren en betalen per les voor aquasporten. De 10 badenkaart die u nu gebruikt kunt u opmaken en daarna zult u losse lessen gaan betalen. De 10 badenkaart kunt u tot hij leeg is online inzetten/gebruiken. De prijs van een losse les zal hetzelfde zijn als met de 10 badenkaart.

Het gaat om de volgende lessen:
Aquajoggen, Aquarobics, Aquakids, Trimzwemmen, Dynamic Mix, Borstcrawltraining, PiYoChi

Om te reserveren: ga naar e-ticket (bovenaan de website), klik op de aquasport die u wilt volgen, kies de datum en tijd, ga door naar betalen en het e-ticket zal volgen in de mail.

De Waardergolf zwempas niet weggooien, deze zal later weer gebruikt kunnen worden.

Praktische info

Lestijden
Maandag: 19.00 – 19.45 uur (therapiebad)
Maandag: 20.00 – 20.45 uur (therapiebad)
Dinsdag: 20.00 – 20.45 uur (doelgroepenbad)
Woensdag: 08.30 – 09.15 uur (therapiebad)
Woensdag: 18.15 – 19.00 uur (therapiebad)

Tarief 2020

  • Losse les € 5,86
    Online te reserveren via onderstaande knop.

Lessen verlengen

Nadat u een eerste leskaart heeft gekocht bij onze receptie met 10 lessen kunt u de leskaart in het vervolg ook online verlengen.

Verleng hier uw lespas online

Naar de webshop