PiYoChi

PiYoChi is een nieuwe dynamische vorm van Body & Mind in het warme water. Oefeningen uit Aquarobic worden gecombineerd met technieken en poses uit AquaPilates, AquaYoga en AiChi. Het is een combinatie van verschillende onderdelen: cardiovasculaire training, spierkracht en spierbalans, core stability, flexibiliteit en lenigheid, evenwicht en dynamische stabilisatie en uiteraard komt het mentale ook aan bod: focus, concentratie, rust, awareness (bewustzijn) zijn belangrijke pijlers tijdens deze lessen. Elke deelnemer zal zich prettig voelen bij deze vorm van aquafitness. De ene deelnemer zal zich meer richten op het lichamelijk gedeelte en de andere richt zich meer op het mentale gedeelte.

De lessen worden gegeven in een bad met een watertemperatuur van 33 graden. Een ruimte waarin rust en stilte kan worden gegarandeerd en waar een serene sfeer hangt. Max. 10 personen per les.

Praktische info

Lestijden
Maandag: 19.00 – 19.45 uur
Woensdag: 08.30 – 09.15 uur
Woensdag: 18.15 – 19.00 uur

Tarief 2020

  • 10 x 45 minuten: € 58,55
    Leskaart is max. 13 weken geldig.
  • Proefles: € 5,55
  • Lespas (éénmalige aanschaf): € 5,00
  • Inschrijfgeld: € 7,25

Restitutie van het inschrijfgeld is niet mogelijk.

Lessen verlengen

Nadat u een eerste leskaart heeft gekocht bij onze receptie met 10 lessen kunt u de leskaart in het vervolg ook online verlengen.

Verleng hier uw lespas online

Naar de webshop