Verhuur

CORONA UPDATE
Vrijdag 26 november hebben de minister president en de minister nieuwe maatregelen aangekondigd die ertoe moeten leiden dat het aantal besmettingen heel snel afneemt. De belangrijkste maatregel is de sluiting in heel veel sectoren tussen 17 en 5 uur vanaf zondag 28 november.

Ook wij dragen ons steentje bij aan het omlaag brengen van de besmettingcijfers en sluiten vanaf zondag 28 november om 17 uur de deuren van onze accommodaties. Dat is noodzakelijk, maar we vinden het niet leuk. Net nu we veel van onze vaste bezoekers weer in onze accommodatie terugzien, moeten we onze activiteiten na 17 uur stopzetten.

Dat betekent ook dat je in onze accommodatie overdag wel welkom bent

  • tussen 5.00 en 17.00 uur,
  • met een coronatoegangsbewijs,
  • een mondkapje (behalve tijdens het sporten of wanneer je zit) en
  • wanneer je 1,5 meter afstand van elkaar houdt (behalve tijdens het sporten of een activiteit).

De inhuur van de zalen/zwembad  is mogelijk tot 16.45 uur zodat de locaties om 17.00 uur leeg zijn. 

Voor vragen kunt u een mail sturen naar verhuur@heerhugowaardsport.nl 

De sportaccommodaties verschillen in grootte en beschikbare faciliteiten. Iedere binnensportaccommodatie heeft een standaardinrichting qua groot materiaal: ringenstel, klimrek, touw, baskets, volleybalnet en materiaal voor gymnastiek. De accommodaties zijn hiermee geschikt voor diverse zaalsporten zoals zaalvoetbal, basketbal, volleybal, badminton en gymnastiek. Kleinspelmateriaal ligt in afgesloten kasten en is dus niet standaard aanwezig. De accommodaties kunt u door de week en in het weekend huren voor sport en beweegactiviteiten.

U kunt de binnensportaccommodaties huren door middel van het online reserveringsformulier.

Procedure huur buitensportaccommodaties
U kunt de buitensportaccommodaties huren door middel van het online reserveringsformulier.

Tarieven
De tarieven van sportaccommodaties worden jaarlijks vastgesteld en gelden per kalenderjaar.

Accommodaties zijn meestal toegankelijk met sleutel
Om gebruik te maken van binnensportaccommodaties en buitensportaccommodaties waar geen beheerder aanwezig is, moet u een sleutel afhalen bij Heerhugowaard Sport NV. Met deze sleutel verschaft u zichzelf toegang tot de accommodatie. Voor deze sleutel betaalt u een borgbedrag van € 25,- (per sleutel). Voor het afhalen/terugbrengen van de sleutel van de sportaccommodaties kunt u terecht bij Heerhugowaard Sport NV. Het betalen van het verschuldigde bedrag kan met pin of contant.

Haalt u de sleutel af, neem dan de gebruikersovereenkomst mee. Brengt u de sleutel terug, neem dan het afschrift mee van het sleutelafgifteformulier. Bij terugbezorging van de sleutel wordt het borgbedrag contant terugbetaald.

Klachten/opmerkingen
Heeft u een vraag over de sportaccommodaties of wilt u een klacht doorgeven dan kan dit bij voorkeur door het sturen van een daarvoor bestemde klachtenformulier.

Algemene voorwaarden
Hier gaat u naar de algemene voorwaarden van Heerhugowaard Sport N.V.

Huuraanvraag

Wilt u een sporthal of gymzaal huren voor uw vereniging of particulier gebruik? Of wilt u meer informatie hierover? Mail naar verhuur@heerhugowaardsport.nl of vul onderstand formulier in:

Huuraanvraag

  • MM slash DD slash JJJJ
  • :