SEPPO Speurtocht & opdrachten

Nieuwe opdrachten en meer wijken zijn toegevoegd aan de SEPPO APP.
Heerhugowaard Sport start binnenkort weer met de Seppo speurtochten app. In Heerhugowaard zijn verschillende locaties waar diverse opdrachten te vinden zijn. De opdrachten zijn gemaakt voor de leeftijden 6 t/m 12 jaar. Locatie Broekhorn is voor 12+. Omdat het gaat om een app op de telefoon adviseren wij om 1 volwassene mee te laten doen.

Bij het behalen van de opdracht ontvang je punten. Deze punten ontvang je door een opdracht af te ronden, maar ook om van sommige opdrachten een filmpje in te sturen. De medewerkers van Sport en Bewegen ontvangen deze filmpjes in de app en beoordelen deze. Daarna ontvang je de overige punten.

Download de Seppo app op je telefoon of tablet en doe mee.

 1. Download de app Seppo op je smartphone of tablet
  – Google Play: https://bit.ly/3tBKBZi
  – App Store: https://apple.co/2PazyYc
 2. Open de app op je telefoon of tablet. Zorg ervoor dat de batterij 100% is opgeladen of neem een powerbank mee! Neem ook BAL mee, deze is nodig bij sommige opdrachten
 3. Zet de taalinstellingen op het inlogscherm op Nederlands’ of een ander gewenste taal en swipe naar links om in te loggen.
 4. Neem deel aan een spel. Vul de pincode in van de speurtocht die je gaat doen.
 5. Vul de namen in van de deelnemers.
 6. Het spel gaat nu laden. Kies bij de melding over locatie gebruik, de optie ‘bij gebruik van app’. Zo geef je de app toestemming om jouw gps locatie te gebruiken.
 7. Lees de uitleg in de app en klik op de roze knop ‘Spelen’. Vanaf dit moment kan het spel eventueel ook zonder mobiele data gespeeld worden.
 8. Klik op het profielteken rechtsboven en schuif de knop ‘Toon namen op kaart’ naar rechts. Noteer tevens de spelerscode om later eventueel verder te spelen. Klik op het kruisje en start met zoeken!

PINCODES