SEPPO Speurtocht & opdrachten

Zijn speurtochten echt jouw ding en het volgen van sportieve opdrachten een leuke uitdaging voor jouw? Let dan nu goed op!

Heerhugowaard Sport start binnenkort met de Seppo speurtochten app. In Heerhugowaard zijn 4 locaties waar elk 11 opdrachten te vinden zijn. De opdrachten zijn gemaakt voor de leeftijden 6 t/m 12 jaar. Omdat het gaat om een app op de telefoon adviseren wij om 1 volwassenen mee te laten doen.

Bij het behalen van de opdracht ontvang je punten. Deze punten ontvang je door een opdracht af te ronden, maar ook om van sommige opdrachten een filmpje in te sturen. De medewerkers van Sport en Bewegen ontvangen deze filmpjes in de app en beoordelen deze. Daarna ontvang je de overige punten.

 1. Download de app Seppo op je smartphone of tablet
  – Google Play: https://bit.ly/3tBKBZi
  – App Store: https://apple.co/2PazyYc
 2. Open de app op je telefoon of tablet. Zorg ervoor dat de batterij 100% is opgeladen of neem een powerbank mee! Neem ook BAL mee, deze is nodig bij sommige opdrachten
 3. Zet de taalinstellingen op het inlogscherm op Nederlands’ of een ander gewenste taal en swipe naar links om in te loggen.
 4. Neem deel aan een spel. Vul de pincode in van de speurtocht die je gaat doen.
 5. Vul de namen in van de deelnemers.
 6. Het spel gaat nu laden. Kies bij de melding over locatie gebruik, de optie ‘bij gebruik van app’. Zo geef je de app toestemming om jouw gps locatie te gebruiken.
 7. Lees de uitleg in de app en klik op de roze knop ‘Spelen’. Vanaf dit moment kan het spel eventueel ook zonder mobiele data gespeeld worden.
 8. Klik op het profielteken rechtsboven en schuif de knop ‘Toon namen op kaart’ naar rechts. Noteer tevens de spelerscode om later eventueel verder te spelen. Klik op het kruisje en start met zoeken!

PINCODES