PROTOCOL DISCOZWEMMEN WAARDERGOLF

DOUCHE EN TOILETGEBRUIK

Je wordt verzocht voorafgaand aan het bezoek aan zwembad Waardergolf thuis naar het toilet te gaan. Toiletbezoek in het zwembad dient tot een minimum beperkt te worden. Je wordt gevraagd voor en na het zwemmen thuis te douchen. De douches zijn afgesloten.

ROUTING EN OMKLEDEN

Je wordt gevraagd om de badkleding vooraf al onder de gewone kleding aan te trekken. Je kunt voor en na het zwemmen gebruik maken van de wisselcabines. Er blijft geen kleding in de wisselcabines achter. Je kleding dien je in een tas mee te nemen naar de zwemzaal, op de aangegeven plaats kan je tas neerzetten. Gebruik van de kluisjes is niet toegestaan, laat je waardevolle spullen thuis. Na het zwemmen kan je weer omkleden in de wisselcabines. Hier vindt u de plattegrond met informatie over de routing.

TICKETVERKOOP

Je kan je ticket kopen:

  • Online via onze website
  • Aan de kassa op de avond zelf, indien er nog plek vrij is.
  • Vrijdag 19.00 -21.00 uur
  • Maximaal 50 kinderen mogen naar binnen
  • Leeftijd van 8 t/m 12 jaar in het bezit van een A diploma
  • Zonder begeleiding van ouders of verzorgers

HORECA

Ouders die willen wachten kunnen een plekje reserveren in de horeca tijdens de disco. Ons terras buiten is tijdens de disco geopend bij mooi weer.

RESERVEREN VOOR DE HORECA IN WAARDERGOLF

Voor het terras is het niet nodig te reserveren, indien er plek is kunt u plaats nemen op aanwijzing van onze medewerkers.

Voor de kinderen is het mogelijk om iets te bestellen in de natte horeca (zwemzaal), het liefst betalen met pin of contactloos.