PROTOCOL FIFTY FIT

De horeca is tot nader order gesloten, er kan geen gebruik worden gemaakt tijdens of na de Fifty Fit van de horeca.

Tijdens de Fifty-fit lessen is het goed mogelijk voor alle deelnemers om 1,5 meter afstand te houden. Zowel bij de routing naar de locatie als voor, tijdens en na de lessen. We hebben per activiteit gekeken naar de beschikbare ruimte en daar het maximaal aantal deelnemers op gebaseerd.

ROUTING EN OMKLEDEN:
De route is zodanig bepaald dat bezoekers elkaar niet of zo min mogelijk kruisen.
U wordt gevraagd om de badkleding vooraf al onder de gewone kleding aan te trekken. U kunt voor en na het zwemmen gebruik maken van de wisselcabines. Uiteraard moet u 1,5 meter afstand van elkaar houden. Er blijft geen kleding in de wisselcabines achter. Deze worden in een tas mee genomen naar het zwembad. Na het zwemmen kunt u zich weer omkleden in de wisselcabines, als de 1,5 meter afstand wordt gewaarborgd.

DOUCHE EN TOILETGEBRUIK:
U wordt verzocht voorafgaand aan uw bezoek aan zwembad Waardergolf thuis naar het toilet te gaan. Toiletbezoek in het zwembad dient tot een minimum beperkt te worden. U kunt bij gebruik het toilet zelf desinfecteren middels de aanwezige schoonmaakmiddelen. U wordt gevraagd voor en na het zwemmen thuis te douchen. De douches zijn afgesloten voor gebruik.

FIFTY-FIT:
Aan de les Fifty-fit kunnen maximaal 25 mensen deelnemen. Hierbij wordt rekening gehouden met andere activiteiten in onze accommodatie. Het is heel erg belangrijk dat de deelnemers tijdens het verplaatsen in het water niet te dicht bij elkaar in de buurt komen. Ook hier blijft de onderlinge afstand 1.5 meter. De les duurt 30 minuten, er is daarna geen gelegenheid om nog “vrij” te zwemmen.
U kunt de les reserveren door te bellen met Waardergolf 072-5675040 of via de e-mail receptiewaardergolf@heerhugowaardsport.nl
De les wordt bij binnenkomst van uw kaart afgeboekt, of u kunt bij ons pinnen.

DAGEN EN TIJDEN:

Maandag            09.00 – 09.30 uur
Maandag            10.00 – 10.30 uur
Maandag            11.00 – 11.30 uur

Donderdag         13.00 – 13.30 uur
Donderdag         14.00 – 14.30 uur

Vrijdag                 09.00 – 09.30 uur
Vrijdag                 10.00 – 10.30 uur
Vrijdag                 11.00 – 11.30 uur