Gezinszwemmen

Waardergolf heeft haar deuren voor kinderen t/m 7 jaar geopend. De gelegenheid om te komen recreatief zwemmen / gezinszwemmen is op zondagmorgen van 09.30 tot 12.00 uur. De richtlijnen voor het omkleden van de kinderen is het zelfde als met het baby en peuter protocol (klik hier)

  • Voor de volwassenen onder elkaar geldt: bewaar 1,5 meter afstand van elkaar en van het personeel (op de kant, hangend aan de kant en in het water).
  • Er worden geen zwemvleugeltjes uitgeleend, wij verzoeken u deze mee te nemen van huis.

DOUCHE EN TOILETGEBRUIK

Je wordt verzocht voorafgaand aan het bezoek aan zwembad Waardergolf thuis naar het toilet te gaan. Toiletbezoek in het zwembad dient tot een minimum beperkt te worden. Je wordt gevraagd voor en na het zwemmen thuis te douchen. De douches zijn afgesloten.

ROUTING EN OMKLEDEN

Je wordt gevraagd om de badkleding vooraf al onder de gewone kleding aan te trekken. Je kunt voor en na het zwemmen gebruik maken van de wisselcabines. Er blijft geen kleding in de wisselcabines achter. Je kleding dien je in een tas mee te nemen naar de zwemzaal, op de aangegeven plaats kan je tas neerzetten. Gebruik van de kluisjes is niet toegestaan, laat je waardevolle spullen thuis. Na het zwemmen kan je weer omkleden in de wisselcabines. Hier vindt u de plattegrond met informatie over de routing.

TICKETVERKOOP

Je kan je ticket kopen:

  • Online via onze website
  • Aan de kassa op de dag zelf, indien er nog plek vrij is
  • Zondag: 09.30 -12.00 uur

De horeca is gesloten tot nader order.