Sportakkoord van Dijk en Waard

Inmiddels zijn we in klein gezelschap gestart met de uitvoering van het Sportakkoord. Als u wilt inzien welke activiteiten opgepakt worden kunt u de activiteitenlijst hieronder downloaden.

Mocht u of uw organisatie bij willen dragen aan het Sportakkoord dan kunt u uw activiteit inzenden doormiddel van het aanvraagformulier. Deze kunt u hier ook hieronder vinden. Ingevulde formulieren worden opgestuurd naar: sportloket@heerhugowaardsport.nl. Hij zal dan contact met u opnemen.

Download hieronder de activiteitenlijst Sportakkoord.

Activiteitenlijst Sportakkoord

Aanvraagformulier activiteiten Sportakkoord

  • Geef aan onder welke programmalijn de activiteit valt
  • Geef een korte omschrijving van de activiteit
  • Beschrijf beknopt hoe de activiteit bijdraagt aan de programmalijn
  • Beschrijf beknopt: wie, wat, waar, wanneer en hoe
  • Overzicht van de te maken kosten.
  • Geef aan wie de verantwoording heeft over de begroting. Waar het geld heen mag en wie
  • Beschrijf beknopt hoe aangetoond kan worden dat de activiteit daadwerkelijk uitgevoerd wordt en wie daar verantwoordelijk voor is

SPORTAKKOORD OP STOOM

In het stadsnieuws van 11 juni stond een mooi artikel over het sportakkoord. Hierin werd heel praktisch laten zien wat de stuurgroep met de gelden doet. Er worden goede stappen gemaakt en de resultaten zijn zichtbaar.
Deze initiatieven waren gericht op het opvangen van de maatregelen en het mogelijk maken van sport en bewegen. Nu de maatregelen weer meer toelaten is de stuurgroep weer op zoek naar nieuwe manieren om de 4 gekozen lijnen binnen het akkoord handen en voeten te geven.
Heeft u een goed initiatief of ziet u kansen voor uw eigen vereniging of sport?

Stuur een e-mail naar sportloket@heerhugowaardsport.nl