Activiteiten informatie

Super G toernooi

Op zondag 23 juni wordt de eerste editie van het Super G toernooi op het complex van KSV georganiseerd. Als het aan de huidige organisatie ligt is dit slechts het begin. ‘Ik droom uiteindelijk van iets groots op meerdere locaties. We willen echt iets neerzetten. Voor de eerste editie hoop ik op vijftig deelnemers. Dan ben ik blij en dan is het geslaagd. Alles wat meer komt is top. Zelf zijn we al met zestien man.’

Een dag speciaal voor G-sporters, dat is het doel van het evenement dat om 10.00 uur begint.

Wat begint met een demonstratiewedstrijd van het huidige KSV team wordt voortgezet met een clinic, een Unified handbalwedstrijd, een spelmiddag en een feestelijke afsluiting met feest DJ Jacco Silver. ‘Ons doel is om mensen aan het sporten te krijgen. Aan Heerhugowaard laten zien dat we ook sporten, want er is een hoop mogelijk.’

Super G toernooi

Zondag 23 juni 2019

Starttijd 10.00 uur

Aanmelden is verplicht en kan via : ksv-ghandbal@outlook.com.

VakantieFUN

Het sportieve en creatieve vakantieprogramma VakantieFUN is bedoeld voor kinderen van 6 t/m 17 jaar die geen aansluiting vinden bij het reguliere aanbod of een GGZ-indicatie hebben. Tijdens deze fantastische dagen krijgen de kinderen de mogelijkheid om met leeftijdsgenoten te genieten van de vakantie.
De deelnemers worden in kleine groepjes ingedeeld op leeftijd met vaste begeleiders. Structuur, duidelijkheid en bekendheid zijn de speerpunten gedurende de hele zomer. Na een actief ochtendprogramma lunchen we samen, is er rust-tijd ingepland en dan volgt een actief middagprogramma. Er is een time-out ruimte ingericht voor wie dat nodig heeft.

Ouders van kinderen die binnen de specifieke doelgroep vallen, kunnen hun kind aanmelden voor VakantieFUN.

Sportdag 19 oktober 2019

Op zaterdag 19 oktober 2019 organiseert Heerhugowaard Sport nv ism Ready to Sport (initiatief van het NOCNSF en Rabobank) een sportdag voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking waarbij er ook een verenigingsmarkt is.

Heerhugowaard Sport nv heeft als doel om zoveel mogelijk inwoners (kinderen, jongeren, volwassenen, ouderen) van de gemeente Heerhugowaard kennis te laten maken met verschillende sporten. Ook mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking  Daarnaast willen we met deze sportdag mensen laten ervaren hoe het is om met het juiste sporthulpmiddel veel sportplezier te beleven voor een leven lang sporten.

Graag nodigen wij u uit om deel te nemen aan:

Sportdag Aangepast Sporten 2019

op zaterdag 19 oktober 2019

van 12:00 -16:00 uur

in Sporthal Waardergolf.

Tijdens deze sportdag kunnen bezoekers zich oriënteren en laten informeren op het gebied van aangepast sporten, bewegen en sportmaterialen voor jong en oud. Sportverenigingen uit de gemeente Heerhugowaard kunnen zichzelf promoten door middel van een infokraam, een demonstratie  of clinic van de sport te geven.

Iedereen is welkom, deelname is gratis!