AQUAKIDS

Aquakids is een activiteit in zwembad Waardergolf.  Kinderen van 6 t/m 12 jaar kunnen deelnemen.

Aquakids is een leuke gevarieerde activiteit voor kinderen van 6 t/m 12 jaar die in het bezit zijn van hun zwemdiploma A en B. Tijdens de les wordt er op speelse wijze kennis gemaakt met de aquasport. Dat aquakids een uitdaging is blijkt wel uit de verschillende lessen. De ene les ben je nog aan het snorkelen de volgende les kan dan weer variëren van aquarobics, kick & boks, apenkooien, estafette, glijbaanrace, balspel of survival. Kortom het is een zeer afwisselend programma.

Mocht je zelf leuke, originele ideeën hebben voor de les, geef dit altijd even door aan de zweminstructeur. Misschien kunnen we dit wel opnemen in een van de lessen!

Als je zwemdiploma A en B hebt mag je deelnemen.

INFORMATIE!
Vanwege corona gaan wij (binnenkort) over op online reserveren en betalen per les voor aquasporten. De 10 badenkaart die u nu gebruikt kunt u opmaken en daarna zult u losse lessen gaan betalen. De 10 badenkaart kunt u tot hij leeg is online inzetten/gebruiken. De prijs van een losse les zal hetzelfde zijn als met de 10 badenkaart.

Het gaat om de volgende lessen:
Aquajoggen, Aquarobics, Aquakids, Trimzwemmen, Dynamic Mix, Borstcrawltraining

Om te reserveren: ga naar e-ticket (bovenaan de website), klik op de aquasport die u wilt volgen, kies de datum en tijd, ga door naar betalen en het e-ticket zal volgen in de mail.

De Waardergolf zwempas niet weggooien, deze zal later weer gebruikt kunnen worden.


Vakantie
Tijdens de zomervakantie en kerstvakantie stoppen de lessen. Bij alle andere vakanties gaan de lessen gewoon door.

Praktische info

Nieuwe lessen voor na de zomervakantie komen rond augustus 2021 weer online. Wij wachten de berichtgeving van het RIVM af.

LESTIJDEN
Woensdag: 18.15 – 19.00 uur

TARIEF

  • Losse les € 6,05
    Online te reserveren via onderstaande knop.