Aquakids

Aquakids is een activiteit in zwembad Waardergolf.  Kinderen van 6 t/m 12 jaar kunnen deelnemen.

Aquakids is een leuke gevarieerde activiteit voor kinderen van 6 t/m 12 jaar die in het bezit zijn van hun zwemdiploma A en B. Tijdens de les wordt er op speelse wijze kennis gemaakt met de aquasport. Dat aquakids een uitdaging is blijkt wel uit de verschillende lessen. De ene les ben je nog aan het snorkelen de volgende les kan dan weer variëren van aquarobics, kick & boks, apenkooien, estafette, glijbaanrace, balspel of survival. Kortom het is een zeer afwisselend programma.

Mocht je zelf leuke, originele ideeën hebben voor de les, geef dit altijd even door aan de zweminstructeur. Misschien kunnen we dit wel opnemen in een van de lessen!

Als je zwemdiploma A en B hebt mag je deelnemen.


Ziekte/Verzuim
Bij ziekte of blessures, langer dan één les kan de sport- of leskaart stop worden gezet. Dit kan alleen nadat u het telefonisch of schriftelijk heeft doorgegeven. Bij voorkeur per email: info@heerhugowaardsport.nl
Er kan om een medische verklaring worden gevraagd. Mocht u meer dan vijf weken niet geweest zijn zonder afbericht, wordt u verwijderd uit de les.


Vakantie
Tijdens de zomervakantie en kerstvakantie stoppen de lessen. Bij alle andere vakanties gaan de lessen gewoon door.

Praktische info

Lestijden
Woensdag: 17.45 – 18.30 uur (Leeftijd 6 t/m 9 jaar)
Woensdag: 18.30 – 19.15 uur (Leeftijd 10 t/m 12 jaar)

Tarief 2020

  • 10 x 45 minuten: € 58,55
  • Proefles: € 5,55
  • Lespas (éénmalige aanschaf): € 5,00
  • Inschrijfgeld: € 7,25
    De kaart voor 10 lessen is 13 weken geldig

Restitutie van het inschrijfgeld is niet mogelijk.