Trimzwemmen

Trimzwemmen is bedoeld voor diegenen die onder leiding hun conditie willen verbeteren. Diverse onderdelen van het zwemmen komen aan de orde.
Banen zwemmen en conditietraining zijn uiteraard belangrijke onderdelen. U werkt aan de techniek en de verbetering van zwemslagen. U krijgt al snel meer uithoudingsvermogen en een veel beter getraind lichaam.
U kunt zelf kiezen hoe snel u wilt zwemmen. Wij zorgen voor verschillende banen in het zwembad. In ieder geval minimaal één voor de snelle zwemmers en één voor de rustigere zwemmers.

INFORMATIE!
Vanwege corona gaan wij (binnenkort) over op online reserveren en betalen per les voor aquasporten. De 10 badenkaart die u nu gebruikt kunt u opmaken en daarna zult u losse lessen gaan betalen. De 10 badenkaart kunt u tot hij leeg is online inzetten/gebruiken. De prijs van een losse les zal hetzelfde zijn als met de 10 badenkaart.

Het gaat om de volgende lessen:
Aquajoggen, Aquarobics, Aquakids, Trimzwemmen, Dynamic Mix, Borstcrawltraining

Om te reserveren: ga naar e-ticket (bovenaan de website), klik op de aquasport die u wilt volgen, kies de datum en tijd, ga door naar betalen en het e-ticket zal volgen in de mail.

De Waardergolf zwempas niet weggooien, deze zal later weer gebruikt kunnen worden.


Vakantie:
Tijdens de zomervakantie, kerstvakantie stoppen de lessen.
Tijdens de kleine vakanties zoals herfstvakantie, voorjaarsvakantie en meivakantie gaan de lessen in de ochtend niet door. De lessen in de avond gaan wel door in deze vakanties.

Praktische info

Lestijden
Maandag: 19.45 – 20.30 uur
Woensdag: 11.00 – 11.45 uur
Woensdag: 21.15 – 22.00 Deze les vervalt voorlopig
Donderdag: 11.00 – 11.45 uur

Tarief:

  • Losse les € 6,05
    Online te reserveren via onderstaande knop.