A zwemlessen in kleine groepjes

Wij hebben op vrijdagmiddag speciale lesgroepen voor maximaal 5 kinderen. Deze lessen zijn voor de lesgroepen A1 t/m A5. Uw kind krijgt extra aandacht wat het leren zwemmen alleen maar ten goede zal komen.

Vanaf groep A3 wordt er met kleding aan gezwommen. Groep A3 met een t-shirt, groep A4 shirt lange mouwen en schoenen en vanaf groep A5 zijn de kledingeisen voor het A-diploma, shirt lange mouwen, lange broek en schoenen.

Als uw kind een groepje verder gaat dan krijgt hij/zij een kaartje met daarop het nummer van de volgende groep. U wordt verzocht dit kaartje in te leveren bij de receptie. Uw kind krijgt dan een leuke verrassing. U wordt ingedeeld op vaste tijden en dagen. Helaas is het niet mogelijk in te halen op een ander tijdstip/dag.

Wilt uw kind overstappen van een ander zwembad dan kan dat vanaf 4 jaar.
U betaald dan inschrijfgeld en maakt een afspraak voor een proefzwemles € 4,60 waar uw kind gaat voorzwemmen. Als uw kind in groep A3 (moet een combinatie schoolslag beheersen) geplaatst kan worden start het vrij snel, zo niet dan komt hij/zij op de wachtlijst te staan.

Halen en brengen:

In het kader van de veiligheid van onze zwemleskinderen verzoeken wij u, ouders/verzorgers, in de kleedkamer te blijven wachten voor en na de zwemles. Het zwembad personeel haalt 5 minuten voordat de zwemles begint de kinderen op uit de kleedkamers.

Veiligheid is bij ons prioriteit. Wij hopen dat u hier begrip voor kan opbrengen.

Vakantie:
LET OP! Tijdens vakanties hanteren wij een ander rooster.

Praktische info

Lestijden:

  • 1400 – 14.45 uur

Tarief:

  • 5 x 45 minuten: € 55,25
  • Diplomazwemmen: € 17,00
  • Lespas (éénmalige aanschaf): € 5,00
  • Inschrijfgeld: € 13,90

Een lespakket is niet geldig voor privélessen en ook niet geldig voor de vrijdagmiddag kleine lesgroep.