Snorkelen

Snorkelen is voor kinderen een uitdagende vorm van recreatief zwemmen met de z.g. basisuitrusting. De basisuitrusting bestaat uit een duikbril, zwemvliezen en een snorkel. Deze spullen kun je gebruiken van het zwembad.

Een snorkelduiker is heel goed thuis in het water en geïnteresseerd in wat er zich onder water afspeelt. Met een duikbril kun je scherp zien onder water, een snorkel zorgt ervoor dat je kunt blijven ademen en met de zwemvliezen ben je in staat om met gemak grote afstanden af te leggen.

In zwembad Waardergolf kun je leren om met de basisuitrusting om te gaan, oriënteren onderwater en samen te werken. Je kunt diploma zwemmen voor 3 verschillende diploma’s snorkelduiken. Leuk voor op vakantie!!
Je kunt zowel voor het snorkelen of zwemvaardigheidsdiploma lessen als je maar in het bezit bent van een C diploma.


Ziekte/Verzuim

Bij ziekte of blessures, langer dan één les kan de leskaart stop worden gezet. Dit kan alleen nadat u het telefonisch of schriftelijk heeft doorgegeven. Als uw kind verzuimt, dit graag aan ons doorgeven. De eerste les is voor eigen rekening. Onze voorkeur per e-mail: info@heerhugowaardsport.nl Er kan om een medische verklaring worden gevraagd. Mocht u meer dan vijf weken niet geweest zijn zonder afbericht, wordt uw kind verwijderd uit de les.

Vakantie
Tijdens de zomervakantie en kerstvakantie stoppen de lessen. Bij alle andere vakanties gaan de lessen gewoon door.

Praktische info

Lestijden
Dinsdag: 17.15 – 18.00 uur
Woensdag: 15.15 – 16.00 uur

Tarief 2020

  • 5 x 45 minuten: € 31,05
  • Lespas (éénmalige aanschaf): € 5,00
  • Inschrijfgeld: € 13,50
  • Diplomakosten: € 16,55

 Restitutie van het inschrijfgeld is niet mogelijk.